Αυγά τηγανιστά με κλωτσοτύρι και τραχανάς με κλωτσοτύρι.Το κλωτσοτύρι είναι είδος μαλακού τυριού που παράγεται από πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα (παράγωγο του ξυνόγαλου) και είναι πρωτόγονη τυροκόμηση, που γίνεται μόνο σε σπίτια. Παράγεται στην´Ηπειρο, στη Θεσσαλία και στον ορεινό όγκο των Αγράφων.
Η κυρά Σοφία, νοικοκυρά παλαιάς κοπής,από το ιστορικό Σακαρέτσι του Βάλτου, μας μαγειρεύει χειμωνιάτικα, νόστιμα και θρεπτικά φαγητά των Σαρακατσάνων βοσκών της Νότιας Πίνδου και όλο το σπίτι της μοσχοβολάει...χωριό!
Δείτε το βίντεό μας εδώ