Responsive Ad Slot


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

latest

Εκδήλωση με θέμα: Οι Γυναίκες του Αμβρακικού. Μενίδι 2024

Μία εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας με θέμα «Οι Γυναίκες του Αμβρακικού». Οργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Μενιδίου «Ερωδιός» και το Δήμο Αμφιλοχίας. 

Η εκδήλωση, ξεκίνησε με χαιρετισμούς από την Περιφερειακή Σύμβουλο Δυτικής Ελλάδος, Εντεταλμένη σε θέματα Ισότητας και άρσης κοινωνικών ανισοτήτων Αμαλία Βούλγαρη, την Αντιδήμαρχο Αμφιλοχίας Ελένη Αγρογιάννη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δήμου Αμφιλοχίας Κων/νο Γαλάνη και την Πρόεδρο Συλλόγου Γυναικών Μενιδίου “Ερωδιός” Ναυσικά Σκεντέρη. Στη συνέχεια το λόγο έλαβε η εισηγήτρια, Επίκουρη Καθηγήτρια της Ιστορίας της Τέχνης του Τμήματος Ιστορίας του Ιονιου Πανεπιστημίου- κα Μίρκα Παλιούρα η οποία μίλησε για "Τις Περιηγήτριες Γυναίκες στην Ελλάδα του 19ου αιώνα" και ακολούθησε η Καθηγήτρια της Μουσικής κα Χρυσάνθη Αρβάλη, παρέα με την μαθήτρια Βικτώρια Πετσινού που μας ταξίδεψε με μουσικές νότες και μελωδίες. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, φορείς της τοπικής κοινωνίας, πρώην δήμαρχοι, μέλη συλλογικοτήτων από την ευρύτερη περιοχή, παραγωγοί τοπικών προιόντων, ενεργοί πολίτες, εθελοντές και υποστηρίχθηκε από τους: Τοπική Κοινότητα Μενιδίου, Πολιτιστικό Σύλλογο Χρυσοπηγής Ελαιοφύτου, Πολιτιστικό Σύλλογο Πολύδροσου Άρτας Άγιος Αθανάσιος, τον Μορφωτικό Εξωραιστικό Όμιλο Περδικακίου "το Σακαρέτσι", τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαλεσιάδας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμοργιανών "Η Αιχμή", Πολιτιστικό Σύλλογο Σπάρτου, τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Φυτειών" Ακαρνανικό Φως", το Χορευτικό Τμήμα Θυρρείου, τους παραγωγούς Μέλι Αμφιλοχίας & Βιολογικό Αγρόκτημα Βέργας Ευχαριστίες και στον χοροδιδάσκαλο Βενιαμίν Γερνά, για το κλείσιμο της εορταστικής αυτής εκδήλωσης. 
Την εκδήλωση συντόνισε με επιτυχία η κα Χαρίτου Παρθενία, πρόεδρος της ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ ΑΜΚΕ
#γυναίκες
#γυναικεία_δυναμή
#ισότητα_φύλων
#ενδυνάμωση_γυναικών
#Αμβρακικός #ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ
#εκδήλωση
#Ελλάδα
#γυναίκες_Αμβρακικού
#γυναικείες_ιστορίες
#γυναικείος_ρόλος
#παραδοσιακές_γυναίκες
#σύγχρονες_γυναίκες
#γυναίκες_στην_κοινωνία
#γυναίκες_στην_εργασία
#γυναίκες_στην_τέχνη
#γυναίκες_στην_πολιτική
#περιβάλλον
#βιωσιμότητα
#ιστορία
#πολιτισμός
#Δυτική_Ελλάδα
#Ιόνιο
#Ελλάδα
#γυναίκες #γυναικεία_δυναμή #ισότητα_φύλων #ενδυνάμωση_γυναικών #Αμβρακικός #εκδήλωση #Ελλάδα #γυναίκες_Αμβρακικού #γυναικείες_ιστορίες #παραδοσιακές_γυναίκες #σύγχρονες_γυναίκες #περιβάλλον #βιωσιμότητα #Μάρτιος #2024
#όνομα_οργανισμού #hashtag_οργανισμού #γυναίκες_Αμβρακικού #εκδήλωση #Αμβρακικός #Ελλάδα #eppi_droume

Δείτε το βίντεό μας εδώ
Don't Miss
© all rights reserved 2022
made with by GVL